Despre noi

Inca de la inceput am dorit sa oferim clientilor cosmetice de calitate si cu un raport calitate-pret cat mai bun. Am ales gama DSM si Mon Platin pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor dar si ale profesionistilor care activeaza in acest domeniu.

Toate produsele DSM sunt fabricate cu minerale de la Marea Moarta. Majoritatea lor nu contine parabeni, o cerinta care tinde sa devina o regula in prezent. 

Utilizarea sarurilor si namolului de la Marea Moarta sporeste functiile protectoare ale pielii, indeparteaza impuritatile si celulele moarte, au proprietati regenerative si salmante si ajuta la tratamentul anumitor afectiuni precum acnee, eczeme sau psoriazis. 

De asemenea, namolul este renumit inca din antichitate pentru ameliorarea durerilor de articulatii si imbunatatirea mobilitatii. 

Toate produsele sunt supuse unui riguros proces de testare in laboratoarele DSM-Mon Platin. Pentru a diversifica gama de produse cat mai mult, precum si pentru a raspunde unui numar tot mai mare de cerinte, laboratorul DSM-Mon Platin mai foloseste in procesul de productie si : Aloe Vera, ulei de jojoba, miere, propolis, esente de plante, musetel, ulei de morcov, ulei de masline, vitaminele A,E,C,B1,B2,B5, extract de catina, cocos, vanilie, catina alba, esente florale, lavanda, papaya si patchouli.

Dovada efortului sustinut de dezvoltare a pietei produselor cosmetice DSM-Monplatin este reteaua noastra de magazine partenere :

Farmacia Myriam Pharma, Cluj
Farmacia Roelifarm (Cluj)
Nykobox 2016 (Timisoara)  
Byaplant (Constanta,Mangalia, Brasov)  
Vitamix (Bucuresti, Cluj, Brasov, Mures, Medias)
Magazin de sare (Bucuresti, Brasov)

 

Danistyle (Sibiu)  
Bioplant (Targu Mures)
Ganesha (Sibiu)  
Tabexpert (Cluj)  
Bioline Profi (Odorheiu Secuiesc)  
Polygon (Bistrita)  
Farm Bio Dacic (Brasov)  
Reyna Beauty (Brasov)  
Adaria (Cluj, Suceava)  
Cufarul (Bucuresti, Buzau, Focsani)  
Mirafarm (Arad)
Veggies (Iasi)  
New Era (Bucuresti)  
Salon Miki (Radauti)  
Natur Island (Sfantu Gheorghe)  
Koral (Sfantu Gheorghe)  
Mondoctal (Medias)  
Monmar 
Cosmetice DSM
Monplatin
ShopBio

      

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DSM - Mon Platin © 2024