Termeni si conditii

 

CUMPARARE PRODUSE:

 

www.dsm-monplatin.ro este un magazin online, detinut de SC. Dalama DSM SRL .

 

Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca utilizatorul isi asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. SC. Dalama DSM SRL poate face modificari pe site oricand si  fara a anunta in prealabil sau ulterior, ci doar prin actualizarea site-ului.

 

Cumparatorul nu este obligat sa isi faca un cont pe acest site, existand posibilitate de a face comenzi telefonice la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

 

Preturile sunt exprimate in RON (cu si fara TVA). Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. La efectuarea fiecarei comenzi pe site veti primi un telefon de confirmare a pretului produselor precum si a pretului pentru transport.

      

RETUR PRODUSE:

Clientul are dreptul de a returna produsul conform O.G. nr. 130/2000  si Legea 51/2003.

Clientul are obligatia de a anunta telefonic, la numarul de telefon din pagina de contact, intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achizitioanarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integritatii acestora si a conditiilor de retur. Nu sunt acceptate produsele utilizate, cu ambalaj deteriorat sau produsele desigilate.

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat. In acest toate cheltuielile sunt suportate de Vanzator.

Returul trebuie insotit de factura de primire.

 

DSM-MONPLATIN

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
DSM - Mon Platin © 2024